Informe Ferrer i Guàrdia 2014

slider_InformeFFG

Finalment ja tenim aquí l’Informe Ferrer i Guàrdia 2014. Dimarts el vam presentar a l’Espai Ferrer i Guàrdia (on, sinó?) i ja es pot adquirir a través de la web de la Fundació.

Es tracta del quart Informe que fem, la qual cosa ja comença a tenir mèrit. Perquè la virtut dels anuaris és la seva continuïtat, i l’Informe Ferrer i Guàrdia aspira a esdevenir l’eina de referència per als estudiosos de la laïcitat a Catalunya.

Enguany hi hem escrit les següents persones: Enric Vendrell, Joan-Francesc Pont, Enric Canet, Gloria Garcia-Romeral, Mª del Mar Griera, Isidoro Martín, Ignasi Llorente, Jaume Funes, Santiago José Castellà, Vicenç Molina, Oriol Illa, Raimon Goberna, Hungria Panadero, Sílvia Luque, Astrid Pont, Pablo Faura i un servidor.

L’edició ha comptat amb la col·laboració de la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya, cosa que s’agraeix moltíssim. També és d’agrair que a la presentació vingués l’Enric Vendrell, el Director. Qui per cert ens va donar la bona notícia que el Centre d’Estudis d’Opinió publicarà en breu algunes dades sobre les creences de la societat catalana. Una bona notícia i un encert de la Direcció, que a falta de diners ha sabut utilitzar la seva posició institucional.

Prometem estar amatents i fer-ne una bona ullada tan bon punt es publiquin. Mentrestant, llegirem l’Informe Ferrer i Guàrdia 2014.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s