Les presons federals als USA eliminen el porc dels menús

kosher-660M’ha semblat curiosa la notícia. Sembla que el Govern federal dels Estats Units ha decidit elminar el porc dels menús a les presons que té a càrrec. Això afectarà més de 200.000 reclusos.

La decisió ja ha generat protestes de l’associació d’empresaris del sector porcí i diuen que contraatacaran. Veurem com evoluciona el contraatac porcí.

El portaveu de la oficina de presons ha argumentat que el porc no agrada, que sempre és el menjar amb pitjor valoració quan pregunten als reclusos. I que cada vegada hi ha més preocupació per l’alimentació sana i això fa augmentar la demanda de menjar vegetarià.

Però és clar, a ningú se li escapa que el porc és un menjar prohibit per a musulmans i jueus, i que ja fa anys que existeixen menús adaptats a aquestes confessions. I que la mesura de retirar el porc podria ser una manera de simplificar la intendència de les presons.

Un representant de les associacions islàmiques ha saludat la mesura com a positiva i a la vegada ha fet dues alertes. La primera, que això no vol dir que hagi augmentat el nombre de reclusos musulmans. L’altra, que preveu una ofensiva dels defensors de les teories conspiratives que veuen senyals d’islamització pertot.

La notícia l’he vista aquí i també la podeu veure ampliada aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s